spirituele regressie

Een Ander Licht

Freelance verpleegkundige

Door de vele bezuinigingen door de jaren heen werd in mijn beleving het beroep van verpleegkundige ernstig aangetast. Werkplezier had ik op het laatst niet meer, want datgene waarvoor ik dit vak had gekozen, mensen een stukje vooruit helpen in het leven, was niet meer mogelijk. Met steeds minder personeel, steeds meer patienten verzorgen en begeleiden, met steeds meer bureaucratie, waar steeds meer tijd aan verloren ging.
Met steeds meer protocollen en werkdruk doet het af aan de essentie van waar verpleging om gaat. Zorg bieden aan je medemens.

Helaas is in de zorg de marktwerking van kracht en draait het om produktie en winst en allang niet meer om gezondheid en kwaliteit van zorg.

Voor mij is dit de reden om via particuliere buro's aan de slag te gaan als verpleegkundige in de thuiszorg, waar ik nog wel kwaliteit van zorg kan bieden en mij kan richten op uw gezondheid. U kunt mij echter ook rechtstreeks benaderen voor particuliere thuiszorg, terminale zorg, begeleiding van kinderen met ADHD bij u thuis.

Een hulp bij rouwverwerking meer...
spirituele regressie herinneren rouw

Een aantal documenten, zoals de folder en een clientenbrief, kunt u hier downloaden.

©Anneke Klijn Velderman 2008