adhd-coaching

Een Ander Licht adhd-coaching

regressieTherapie

Het woord regressie betekent: teruggang.

In het heden dragen we allemaal het verleden met ons mee. De goede en de slechte dingen. Dingen, die ons stimuleren en dingen, die ons blokkeren. Ervaringen, die je bijvoorbeeld hebt opgedaan als klein kind, beinvloeden nog steeds het heden. De meeste, onverwerkte ervaringen zijn inmiddels onbewust.

Door heel gericht vragen te stellen, wordt je in de gelegenheid gesteld je te focussen op je innerlijk. Je gaat in trance, door er zelf voor te kiezen. Mensen met AD(H)D zullen deze staat herkennen als hyperfocus.  In trance kan er allerlei informatie naar boven komen, waarvan je niet meer wist, dat het er nog zat.
Toch zijn al die gevoelens, gedachten, overtuigingen bepalend voor de manier waarop je handelt, voelt en over jezelf denkt.
Onze geest werkt wel zo, dat alleen datgene naar boven komt, wat je aan kan om te verwerken. Oude onverwerkte gevoelens, patronen en overtuigingen, die nu nog je leven verstoren kunnen opnieuw ontdekt, beleeft en alsnog verwerkt worden. In de brochure kun je nog meer lezen.

 
adhd-coaching

Find your beauty in being different!

©Anneke Klijn Velderman 2008