adhd-coaching

Een Ander Licht adhd-coaching

Coaching

ADHD-Coaching is een manier om de onbewuste patronen, die jij je in je leven eigen gemaakt hebt en die zorgen voor problemen in je leven eens onder de loep te nemen.
Door het leven heen heb je allerlei manier gevonden om met dingen om te gaan. Sommige zijn functioneel, andere waren dat wel, maar zorgen later voor problemen.

Technieken uit Neuro-linguistisch programmeren (NLP), familieopstellingen, traumawerk, trancewerk zijn effectief om die manieren duidelijk te krijgen.

Als coach zal ik niet invullen wat jouw probleem is. De kracht van het coachen bestaat eruit, jou te helpen, je eigen denkproces duidelijk te krijgen. Ik geloof erin en vertrouw erop, dat wij allemaal precies weten wat er eigenlijk aan de hand is, maar ook dat jijzelf precies weet wat er nodig is om dat te veranderen. Het is aan de coach de juiste vragen te stellen, zodat jij zelf duidelijk krijgt, hoe het in jouw situatie werkt.

In mijn praktijk werk ik al een tiental jaren met al deze technieken en allemaal zijn ze op hun eigen manier krachtig, wanneer ze toegepast worden op het juiste moment. Een voorbeeld van coaching en hoe dat in zijn werk gaat, vind je hier

Alles waar ik tot nu toe heb mee heb gewerkt, wil ik verder leren toespitsen op AD(H)D. Daarom start ik in november 2008 met de opleiding tot ADHD-coach bij ADHD-Centrum Zuid-Holland.

Find your beauty in being different!

©Anneke Klijn Velderman 2008